RÖVID TÖRTÉNETÜNK …

2009 óta foglalkozunk csomagolástechnikai termékek forgalmazásával (több cégben), specializálódva a raklapok, súlyos rakományok szakszerű csomagolására.

Ide sorolhatjuk a különböző kézi,- gépi előnyújtott stretch fóliákat, raklap takaró és elválasztó fóliákat, élvédőket, pánthüvelyeket, pántoló,- és ragasztó szalagokat a speciális jelölő vagy biztonsági fóliákat, ha nagy értékű rakományunkat biztonságban vagy “láthatatlanul” szeretnénk szállítani.

Ezekből a termékekből számtalan kiszerelés és minőségi osztály létezik, ez az avatatlan szem számára láthatatlan. Így könnyű megtéveszteni a gyanútlan vásárlót, tapasztalataink szerint sok esetben ezzel a kereskedők visszaélnek,  nagyobb árrést realizálva maguknak.

Látva a jelenlegi piaci helyzet célul tűztük ki, hogy létrehozunk egy olyan egyszerű, átlátható, gyorsan és könnyen kommunikáló online áruházat, ahol a látogató eligazodik, nem szakzsargont olvas, hanem reális leírást, ajánlást kap. Ha úgy dönt biztonságosan tud vásárolni, az áru pedig az ígért paraméterekkel és minőségbeni eltérések nélkül érkezik meg.

A szortiment szűk, ezzel segítve a könnyű választást. Szorítkozunk a leggyakrabban használt termékekre, ami készletünkön állandóan megtalálható, így elkerülve a hosszú várakozási időt. Az elmúlt 11 évben egyetlen beszállító céggel dolgoztunk együtt, a minőség állandó.

Hozzon ma egy jó döntést, tegyen próbára minket!

 

Tisztelettel,

Gergics Róbert
ügyvezető igazgató, tulajdonos